Ajankohtaista asiaa koronavirukseen liittyen

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista.

Koronavirus -tilanne kehittyy jatkuvasti ja myös me Tukirahoituksessa seuraamme tilannetta tarkasti. Haluamme toimillamme varmistaa henkilöstömme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme terveyden ja turvallisuuden sekä varmistaa palvelujemme toimivuuden.

Palvelumme toimivat normaalisti ja teemme parhaamme ylläpitääksemme nykyisen palvelutason.

Leasingsopimukset

Mikäli meneillään oleva poikkeuksellinen tilanne aiheuttaa leasingsopimuksen hoitamiseen ongelmia tai maksuliikenteeseesi viivästyksiä, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla moc.aedron@tyletsejrajuskam.sutioharikut     

Mahdollistamme myös tässä tilanteessa väliaikaisen maksuvapaajärjestelyn 3 - 6 kuukauden ajalle yksittäisiin leasingsopimuksiin asiakkaillemme, joiden takaisinmaksukykyyn koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa. Lomakkeen voit täyttää tästäAvautuu uuteen ikkunaan.

Asiakastapaamiset

Haluamme rajoittaa fyysisiä tapaamisia ja korvaamme ne niin pitkälle kuin mahdollista puhelimitse, sähköpostitse tai verkkotapaamisina ylläpitääksemme yhteistyön myyjäkumppaneidemme kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Jos olette jo sopineet tapaamisista, myynnin yhteyshenkilösi tulee ottamaan sinuun yhteyttä verkkotapaamisen sopimiseksi.

Seuraamme tilanteen etenemistä ja pidämme sinut ajan tasalla kertomalla muutoksista tällä sivulla. Arvostamme ymmärrystäsi terveyden ja hyvinvoinnin turvaamisessa sekä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa.