Leasingsopimus tuo yrityksellesi monia etuja

Nopeuttaa ja helpottaa laitehankintoja 

Rahoitus järjestyy joustavasti myyjäliikkeidemme kautta. Laite toimii vakuutena, eikä yleensä muita vakuuksia tarvita. Leasingrahoituksella yrityksesi laitteet ja koneet pysyvät nykyaikaisena. Lisäksi lisähankinnat ja laitteiden vaihdot ovat yrityksesi tarpeiden mukaan mahdollisia, edellytyksenä on kuitenkin aina rahoituspäätös hankinnalle. 

Pääomaa ei tarvitse sitoa yrityksesi investointeihin

Sovittu vuokra helpottaa yrityksesi budjetointia ja rahoitussuunnittelua, näin kulut ovat helposti ennustettavissa. Yrityksesi varat ja vakuudet vapautuvat muihin investointeihin. 

Yrityksesi saa verotuksellisia hyötyjä

Vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa vähennyskelpoinen kulu Suomen FAS-tilinpäätöksessä. Lisäksi vuokrien osalta on Alv-vähennysoikeus. 

Lisäpalveluita yrityksesi arjen helpottamiseen

Hankkimiesi laitteiden vakuuttaminen hoituu vaivattomasti meidän Laiteturvalla. Laiteturva takaa riittävän vakuutusturvan laitteillesi koko sopimuskauden ajaksi. Me hoidamme vakuuttamisen sekä vahingon sattuessa myös korvausprosessin puolestasi. 

Sopimusten allekirjoittaminen voidaan helposti toteuttaa sähköisellä allekirjoituksella, johon tarvitset vain henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi. 

Leasingin edut

Leasingsopimus tuo yrityksellesi monia etuja

  • Nykyaikaiset laitteet - laitekanta pysyy leasingin avulla ajantasalla
  • Auttaa budjetointia - vuokrat laskutetaan leasingsopimuksen mukaan
  • Laiteturva - vakuutuspalvelumme
  • Sopimusten allekirjoitus sähköisesti