Muutoksia leasingsopimukseen

Leasingsopimuksen voimassaoloaikana voi yrityksesi toiminnassa tapahtua muutoksia. Ymmärrämme, että tilanne voi sinusta tuntua hankalalta, mutta ei hätää, meillä on sinulle ratkaisuehdotuksia.

Leasingsopimuksen muutokset

Tällä sivulla kerromme, mitä vaihtoehtoja sinulla on leasingsopimukseen liittyviin muutoksiin kesken sopimuksen vuokrakauden. 

Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa täältä, Tukirahoituksen ammattitaitoinen Asiakaspalvelu palvelee sinua mielellään.

Sopimuksen siirto

Sopimuksen siirto toiselle yritykselle

Leasingsopimuksen siirto toisen yrityksen nimiin voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi liiketoimintakaupan, yritystoiminnan päättymisen tai laitteen tarpeellisuuden uudelleen arvioinnin yhteydessä. Vuokralleottajana vastaat siirronsaajan eli uuden vuokralleottajan hankkimisesta. Sopimuksen siirtäminen uudelle vuokralleottajalle vaatii Tukirahoituksen hyväksytyn luottopäätöksen. Sopimuksen siirrossa siirronsaaja sitoutuu vastaamaan jäljellä olevista vuokrista sekä noudattamaan leasingsopimusta ja sen sopimusehtoja.

Siirtohetkellä sopimuksen maksuerien on oltava ajan tasalla.  Siirto voidaan toteuttaa seuraavasta maksamattomasta erääntymättömästä erästä. Huomioithan, että sopimuksen siirrossa voi kulua tapauksesta riippuen useita viikkoja. 

Sopimuksen allekirjoittajalla tulee olla kaupparekisteriin merkitty nimenkirjoitusoikeus. Sopimuksen siirrosta veloitamme siirronsaajalta palveluhinnaston mukaisen palkkion.

Toimi näin:

Hakemuksen toimitusosoite sähköpostilla: Avautuu uuteen ikkunaan tai 
postitse: Tukirahoitus Oy, Kirkkokatu 6, 90100 Oulu.

Sopimuksen ennenaikainen päättäminen
Maksujärjestelyt
Laitevaihdot
Palveluhinnasto