Yritystoiminnan muutokset

Yritystoiminnassa voi tapahtua sopimuskauden aikana juridisia muutoksia. Jotkut muutokset saattavat hoitua pelkällä ilmoituksella, kun taas toiset muutokset vaativat toimenpiteitä.

Yritysjärjestelyt

Yrityksen sulautuminen tai jakautuminen

Tiedon virallisesta sulautumisesta tai jakautumisesta saamme Virallisesta lehdestä, julkisista lähteistä tai rekisteristä. 

  • Yrityksesi virallisesti sulautuessa toiseen yhtiöön, on tärkeää, että ilmoitat rahoitusyhtiöön uuden mahdollisen laskutusosoitteen sekä sopimuksesta vastaavan yhteyshenkilön.
    Mikäli yrityksesi jakaantuu, ilmoita Asiakaspalveluumme kumpaan yhtiöön vuokravastuut siirtyvät. 
Yhtiömuodon muutos
  • Yhtiömuodon muutos ei välttämättä vaadi toimenpiteitä, mikäli y-tunnus ei muutu. Henkilöyhtiön muuttuessa osakeyhtiöksi yhtiömiesten henkilökohtainen vastuu säilyy leasingsopimusten osalta vuokrakauden loppuun asti, joten tulemme olemaan yhteydessä yhtiömiehiin tähän liittyen.   
Y-tunnus muuttuu
  • Mikäli yrityksenne y-tunnus muuttuu,  leasingsopimus siirretään uuden y-tunnuksen nimiin. Siirtoprosessista saat lisätietoja täältä
Asiakkaan tunnistaminen muutostilanteissa
  • Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä velvoittaa meitä tunnistamaan ja tuntemaan asiakkaamme myös muutostilanteissa kesken sopimuskauden. Tästä syystä olemme teihin yhteydessä myös yritysjärjestely-tilanteissa.