Koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta johtuen

Leasingsopimuksen maksuvapaa auttaa yritystäsi selviämään poikkeuksellisen tilanteen yli.

Haluamme tukea ja auttaa asiakkaitamme niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Sen vuoksi mahdollistamme väliaikaisen maksuvapaajärjestelyn 3 - 6 kuukauden ajalle yksittäisiin leasingsopimuksiin asiakkaillemme, joiden takaisinmaksukykyyn koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa.

Mitä maksuvapaa tarkoittaa?

Maksuvapaa eli maksusuunnitelman muutos tarkoittaa sitä, että maksuvapaan ajalta et maksa vuokraa sopimuksestasi. Maksuvapaa pidentää sopimusaikaasi maksuvapaakuukausien verran ja korottaa kuukausivuokraa. 

Miten maksuvapaata haetaan?

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tiedot ja lähetä lomake meille. Maksuvapaata tulee hakea hyvissä ajoin ennen seuraavaa eräpäivää ja leasingsopimuksen tulee olla ajantasalla. 

Lähetämme sinulle maksusuunnitelman muutoksen allekirjoitettavaksi. Palauta lomake skannattuna sähköpostilla moc.aedron@tyletsejrajuskam.sutioharikut. Saatuamme allekirjoitetun lomakkeen, teemme muutoksen maksusuunnitelmaan seuraavasta erästä lähtien.

Emme veloita palveluhinnaston mukaista palkkiota 3 - 6 kuukauden maksuvapaan lisäämisestä maksusuunnitelmaan. 

Mikäli leasingsopimuksesi on käyttöleasing- tai käyttövuokrasopimus ja tarvitset maksuvapaata, ota yhteyttä myyjäliikkeeseen.

Huomioithan, että mikäli sinulla on leasingsopimuksesi laitteisiin liittyvä erillinen huolto-/palvelusopimus myyjäliikkeen kanssa, tulee sinun huolehtia tässä yhteydessä myös ko. sopimuksen jatkamisesta. Olethan yhteydessä myyjäliikkeeseen viipymättä.