Tunnuslukusovellus helpottaa arkeasi

Nordea Tunnusluvut-sovellus on helppo ja vaivaton tunnistautumistapa Tukirahoituksen myyjäkumppaneille, kun kirjaudutaan Myyjäportaaliin. Tunnuslukusovellus kulkee kätevästi mukanasi mobiililaitteellasi ja korvaa 30.4.2020 päättyneen paperisen tunnuslukukortin käytön.

Lataa ja asenna Nordea Tunnusluvut-sovellus

Asennusohje:

  1. Lataa mobiilikaupastasi käyttöösi Nordea Tunnusluvut-sovellus. Sovelluksen käyttöönottoa varten saat meiltä kaksi koodia: Aktivointikoodin ja PIN-koodin, joita tarvitset, kun aloitat aktivoinnin.
  2. Mikäli olet jo ladannut tunnuslukusovelluksen henkilökohtaiseen käyttöösi, sinun ei tarvitse ladata sovellusta enää uudelleen, vaan pääset tunnuslukusovelluksen valikosta lisäämään Tukirahoituksen verkkopalveluiden käyttöä varten uuden käyttäjätilin.  Aktivoit sen valitsemalla käyttäjäasetuksista Lisää käyttäjiä tai Plus (+) -painikkeen, laitteesi merkistä riippuen.
  3. Valitse sovellus NORDEA RAHOITUSYHTIÖ SUOMI ja valitse sen jälkeen kieli. Seuraavaksi sovellus neuvoo sinua käyttöönotossa.
  4. Syötä aktivointikoodi ja väliaikainen PIN-koodi mobiililaitteeseen. Huomaathan, että käyttöönottokoodit ovat kertakäyttöisiä. Mikäli aktivointi keskeytyy, sinun on tilattava uudet koodit Tukirahoituksesta.
  5. Luo tunnuslukusovellukselle oma PIN-koodi ja näppäile PIN-koodi vielä uudelleen. Jatkossa käytät aina omaa PIN-koodia ja se näppäillään mobiililaitteesi tunnuslukusovellukseen.
  6. Anna käyttäjätilillesi nimi (esim. Tukirahoitus). Voit aktivoida samaan sovellukseen useita käyttäjätilejä.
  7. VALMIS! Jatkossa, kun kirjaudut työasemaltasi Tukirahoituksen Myyjäportaaliin, tunnistaudut käyttämällä juuri asentamaasí tunnuslukusovellusta paperisen tunnuslukukortin sijaan.

Kun puhelimesi vaihtuu

Toimi näin:

  1. Tilaa uudet koodit meiltä joko sähköpostilla moc.aedron@tulevlapikut.sutioharikut tai soittamalla p. 010 276 5854 
  2. Lataa sovellus uudelle laitteellesi.
  3. Aktivoi sovellus saamillasi kertakäyttöisillä aktivointi- ja pin-koodeilla.