Myyjäyhteistyön etuja yrityksellesi

Yhteistyömyyjillämme on asiantuntemus hankittavaan laitteeseen ja me rahoitusyhtiössä hoidamme rahoituksen nopeasti, luotettavasti ja vaivattomasti. Leasingrahoitus on asiakkaalle helppo tapa hankkia koneita ja laitteita.

Työkalut myynnin suunnitteluun ja asiakkuuksien hallintaan

Nordea Finance Business -palvelussa ovat uutiset, tiedotteet ja materiaalit myyntityösi avuksi. Nordea Finance Busineksen NF Duo leasingrahoituspalvelussa pääset tekemään tarjouslaskelmia, rahoitushakemuksia sekä leasingsopimuksia. Voit ajaa myös raportteja sopimuskannastasi ja näin suunnitella tehokkaasti myyntiäsi. 

Tuo myyntiin lisäarvoa

Myyjäyhteistyökumppanuuden myötä saat nimetyn myyntihenkilön, joka on mukana suunnittelmassa leasingin hyödyntämistä kaupankäynnissäsi. Yhteistyö tuo parhaimmillaan uusia mahdollisuuksia liiketoimintasi kehittämisessä. Leasingrahoituksen tarjoaminen asiakkaalle laitehankinnan yhteydessä on kokonaispalvelua, jota asiakkaasi arvostavat.  

Myynnintukimateriaali ja tarvittava koulutus

Nordea Finance Business -palvelusta saat käyttöösi esitteet ja ohjeistukset, joita tarvitset myyntityössäsi. Verkkokurssien avulla opit leasingin keskeisimmät asiat helposti ja kurssit ovat aina käytössäsi. Henkilökohtaista koulutusta saat myynnin yhteyshenkilöltäsi. Koulutamme sinut, kun aloitat leasingin myynnin ja huolehdimme myös jatkuvasta koulutuksestasi.

Asiakkaallesi vaivaton tapa hankkia koneita ja laitteita

Voit tarjota myyntitilanteessa asiakkaallesi leasingrahoituksen, jolloin asiakkaasi saa laitteen ja rahoituksen samalla kertaa. Asiakkaasi ei tarvitse sitoa käteisvaroja laitehankintaan ja myös tulevat laitehankinnat hoituvat sujuvasti kauttamme leasingillä.